2018-12-08 04:45:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Zűrzavar uralkodik környezetében

Napi horoszkóp december 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap és a Jupiter a Nyilas jegyében áll. Ez közelebb hozhatja önt a barátaihoz. Most nem szívesen marad egyedül, és könnyen tud kapcsolódni másokhoz. Délután kedve lesz egy kicsit sétálni a városban. Biztosan talál egy jó alkalmi vételt.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ragaszkodjon eredeti szándékaihoz! Vannak irigyei, akikkel nem érdemes vitatkozni, inkább mondják azt, hogy kissé önfejűen viselkedik. Partnerével vagy házastársával legyen megértő.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Zűrzavar uralkodik környezetében és lelkében egyaránt. Erről nem akar tudomást se venni, pedig érdemes elgondolkozni, hogy mi lehet az oka.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon megválogatja, hogy kit fogad a bizalmába. Túlságosan érzékeny, szívére vesz olyan dolgokat, amivel nem kell törődnie. Sebezhető ezen a napon.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Jupiter a Nyilas jegyében állnak. Szombaton a találkozások, akár idegen emberekkel is, bizalmas és bensőséges jelleget öltenek. Ha változások előtt áll, akkor ez a megfelelő időpont ezeket bevezetni. A mai bolygóállások gondoskodnak arról, hogy minden simán menjen.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A kapcsolatteremtésre ritkán adódik olyan nagyszerű lehetőség, mint ma. Bőségesen elegendő az, ha megválaszolja az emailjeit, és fellapozza a telefonos noteszét.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy érzi, hogy roppant energiák szabadulnak fel önben, minden problémát megold, minden akadályt leküzd. Vigyázzon, ne feszítse túl a húrt, bolygója figyelmezteti a lassításra. A szerelemben sikeres.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Bak jegyében áll. Ma érdekes emberekkel ismerkedhet meg, vagy valakinél, akit már hosszabb ideje ismer, egy teljesen más oldalt ismer fel, ami nagyon tetszik önnek. A Merkúr és a Vénusz még ma is a Skorpió jegyében áll, és romantikus érzelmeket ébreszt önben. Ragyogóan érezheti magát.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap és a Jupiter segít önnek abban, hogy gyors és dinamikus legyen, és be tudja hozni mindazt, amivel eddig elmaradt. Akár egy kisebb flörtben is része lehet. Ez jó hangulatot varázsol ön köré.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem mindig mennek úgy a dolgok, ahogyan ön szeretné. Nem baj, cserébe sok bolygó van, amelyik kegyes önhöz. A párja garantáltan nem fogja cserben hagyni. A Hold gondoskodik a jó hangulatról. Este menjen szórakozni. Kitűnően fogja érezni magát, és érdekes találkozásokban lesz része.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nyereségnek néz elébe, ám erre meg kell teremteni az esélyt. Fortuna istenasszony kegyeltje, használja ki ezt a lehetőséget. Egy fontos találkozás várja, amihez nincs nagy kedve, de végül is sikeres lesz.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars és a Neptunusz még mindig együtt állnak a Halak jegyében. A mai nap sikeres nem az ön döntésén múlik, a környezetében lévő emberek azok, akik nagyon idegesek. Önnek csak mosolyognia kellene az egészen. Maradjon kiegyensúlyozott.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: